Zakelijke website laten maken

zakelijke website laten maken

Deel dit bericht

Help! Ik wil een website..

Herken je dat? Ben je net voor jezelf begonnen of je wilt voor jezelf gaan beginnen en je hebt voorgenomen om je website zelf te gaan maken. Want op YouTube zijn er genoeg tutorials te vinden om zelf een website in WordPress te bouwen.  

Na een enthousiaste start kom je er na een paar avonden flink buffelen toch achter dat het best veel werk is. En er meer bij komt kijken om je website er goed uit te laten zien dan een filmpje op YouTube te kijken. Ach ja we zien het wel, hij is bijna klaar. Nog wel een paar foto’s ergens downloaden en we kunnen live, laat die opdrachten nu maar komen!

Dus…. Toen gebeurde er niks. Geen bezoekers, en geen opdrachten. Niet via je website in ieder geval. 

Webdesign

Website laten maken

Bespaar jezelf de tijd en moeite en laat een website bouwen door iemand die er in is gespecialiseerd. 

”Maar ik begin net voor mezelf en wil daar niet direct al teveel in investeren.”

Dat begrijpen wij en is volkomen logisch. Er zijn websites waar je duizenden euro’s voor kwijt kunt zijn. En als je net begint is dat de investering niet waard. Daarom hebben wij daar een heel mooi concept voor ontwikkeld. Speciaal voor de startende ondernemers, ZZP’ers, Freelancers of kleine bedrijven die gewoon een digitaal visitekaartje willen hebben, een online verlengstuk van hun onderneming.  

WordPress Website

Hoe we dat doen? We bouwen een website in WordPress met een template. Hierdoor besparen we erg veel tijd, maar kunnen we wel een uniek design voor jouw onderneming maken. Alles is aanpasbaar, kleuren, afbeeldingen, lettertypen en zelfs de layout. 

Er zijn enorm veel verschillende templates en allemaal aan te passen naar de wensen van de klant, jij dus! Er is nogal veel verschil tussen de gratis standaard templates welke je in WordPress kunt gebruiken en de betaalde versies welke professionals gebruiken. Wij maken alleen gebruik van de betaalde templates. Deze worden regelmatig geüpdate en zijn goed beveiligd. Wel zo fijn, dan kun jij je gewoon focussen op jouw werk en je onderneming.

Foto's op je website

Goede foto’s maken je website. Ze zorgen voor die persoonlijke tint en maken het echt jouw website. Mensen doen zaken met jou en vinden het vaak prettig om je eerst te zien. Met een goede fotoshoot kun je voldoende foto’s genereren om je website te vullen. Stock foto’s zijn natuurlijk ook mogelijk, maar probeer ook eigen foto’s te gebruiken. 

Wat kost een website bouwen in WordPress?

Mooi verhaal, maar wat kost het nou? Wij bouwen een Homepagina, Over jou pagina, diensten en contact pagina. Enige wat jij moet doen is het aanleveren van teksten en foto’s. Wat hulp bij teksten is geen probleem als je de basis maar hebt. Dit concept bieden we aan voor € 950,- ex btw.

Daar kun je toch niet die avonden in de week voor gaan zitten klooien en er uiteindelijk achter komen dat het niet werkt.

Website laten maken Achterhoek

Wij werken graag in de buurt en de Achterhoek is onze regio. Dus ben jij op zoek naar een webdesigner in de Achterhoek dan willen we graag wat extra’s doen. Zit je onderneming in de Achterhoek en wij mogen je website bouwen, dan regelen wij voor € 100,- extra een fotoshoot met een  professionele fotograaf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips en relevante informatie

Andere artikelen