Samen bouwen aan de toekomst!

Op 16 jarige leeftijd maakte ik voor het eerst kennis met het internet. Mijn eerste pagina die ik maakte was in HTML codering. Ik vond het enorm fascinerend dat je iets kon maken wat vervolgens iedereen ter wereld kan zien.

Mijn naam is Stephan Bloemberg en destijds is het bij hobbymatig maken van websites gebleven. Inmiddels ben ik 36 jaar en de interesse om er meer mee te doen is altijd op de achtergrond blijven bestaan. In 2018 heb ik besloten een opleiding te volgen in webdesign met name gericht op WordPress. Na deze opleiding ben ik gestart met een vervolgopleiding webdesign en SEO optimalisatie.
In juli 2020 heb ik me ingeschreven bij de KvK en de start van mijn bedrijf Tailored Webdesign is een feit.

Tailored is een term uit de kledingindustrie en betekent op maat gemaakt. Ik wil graag de drempel verlagen om te kiezen voor een betaalbare op maat gemaakte website. Een bedrijf heeft enorm veel voordeel van een goede site. Ziet je site er goed en overzichtelijk uit, dan is de kans groter dat die potentiële klant wel voor je kiest.

Stephan Bloemberg
Enthousiast, ondernemend, gedreven en leergierig, zo wil ik mezelf omschrijven. Samen naar een oplossing zoeken en iets moois opzetten, daar krijg ik energie van.

Heb je interesse over het maken van een website, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een mail. Een afspraak op locatie is in overleg uiteraard ook mogelijk.