Webdesign met een gedachte

maak van je bezoeker een klant

Webdesign is altijd maatwerk

Webdesign

Tailored Webdesign

Je website is belangrijk voor een aantal redenen. Ten eerste wil je gevonden worden door je potentiële klanten. Daarnaast moet je webdesign ook de uitstraling hebben waar je bedrijf voor staat, laten zien waar je goed in bent en waarom ze voor jullie moeten kiezen. En uiteraard moet je site gebruiksvriendelijk zijn.

Wij helpen je stap voor stap om het gewenste resultaat te behalen. Samen laten we je bedrijf groeien. Laat ons je website maken en onderhouden zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Online groeien

Is je onderneming klaar om te groeien en wil je nieuwe klanten genereren via je website, dan is het belangrijk om met SEO aan de slag te gaan. Wij kunnen je daarbij helpen en zullen je site SEO proof opleveren. Wij zorgen ervoor dat je website niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar vooral ook is ingericht voor de gebruiker.

Onze SEO kennis gaat verder dan alleen het technische vlak. De opbouw van je site en het schrijven van goede content is het allerbelangrijkste. Laat ons je helpen met een goede strategie om je product of dienst nog beter vindbaar te maken.  

Update plug-in wordpress
Back-up wordpress website

Onderhoud en service

Samen bouwen we de toekomst

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Het eindresultaat is uiteraard belangrijk. Maar een goede samenwerking tijdens het proces en service na de oplevering is net zo belangrijk. Wij hebben een lange termijn visie en willen je ook helpen nadat de site is opgeleverd.

WordPress webdesign

Een WordPress website heeft regelmatig updates nodig. Ook is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken.

Jij focust je op jouw bedrijf, waar jij waarde kunt toevoegen voor je klanten. Dat is niet het updaten van plug-ins en het maken van back-ups. Wij verzorgen dat graag voor je.

Stappenplan voor je site

Welke website past bij je onderneming?

Een website is altijd maatwerk. Wil je alleen een visitekaartje en informatie over je bedrijf? Dat is een heel andere aanpak dan een site vol met informatie, een blog of een webshop. Voor beide kun je bij ons terecht. Wil je ook de webhosting geregeld hebben? Dat nemen we graag uit handen zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Wat voor een website je ook wilt laten maken, samen nemen we je wensen door en zetten we de lijnen uit. Onze persoonlijke aanpak is voor elke klant hetzelfde.

Digitaal visitekaartje

Een goede website met de 4 basis paina’s en een uitstraling die bij je past.

Prijs v.a. 1250,-

Maatwerk

Een website met meerdere pagina’s, content en professionele foto’s. 

Prijs op aanvraag

Gebruiksvriendelijkheid

Maak je website gebruiksvriendelijk

De gebruiksvriendelijkheid  van een website is een belangrijk onderdeel om je website succesvol te maken. Als je daar namelijk niet aan denkt, is de kans groot dat bezoekers je website snel verlaten. 38% van de mensen zal stoppen met interactie op een website als de inhoud of lay-out onaantrekkelijk is. De gebruiksvriendelijkheid van een website wordt ook wel UX (user experience) genoemd, dit staat voor hoe eenvoudig een website te gebruiken is. Het gaat om de persoonlijke ervaring van bezoekers. Zij zijn namelijk belangrijk bij het vormen van een gebruiksvriendelijke website. 

 

Wanneer je goed onderzoek doet naar de wensen en behoeften van bezoekers, is er een grote kans dat dit de user experience verbeterd. Websites met een goede gebruikerservaring genereren een conversiepercentage dat 400% hoger ligt.

 

 

Wat we naast webdesign nog meer voor je kunnen doen

Social media​​

Social Media helpt je een betere positie te krijgen voor je online vindbaarheid en branding.

groeien met webdesign

SEO

Online beter gevonden worden door een juiste SEO strategie. Wij helpen je doelen bereiken.

Content marketing

Content marketing

Alles draait om het maken van waardevolle content voor je doelgroep.

Waarom wachten?

Haal klanten uit je online kanaal. Een goede website zorgt voor meer leads en klanten.

Stephan Bloemberg