Webhosting

Waar moet je op letten met webhosting

Goede webhosting is belangrijk voor het succes van je website

Wat is webhosting

Wat is webhosting

We krijgen regelmatig de vraag welke webhosting nou het beste is. Wat is webhosting nou eigenlijk? Zonder webhosting geen website. Webhosting is niets meer en niets minder dan ruimte huren op een server. Je website heeft teksten, bestanden, foto’s en video’s en die moeten ergens opgeslagen worden. Een server staat continu in verbinding met het internet. Het is belangrijk om bij een erkend bedrijf je webhosting te regelen. Een goede server, liefst met een datacenter in Nederland heeft positieve invloed op de snelheid van je website. Ook is een goede beveiliging uiteraard belangrijk.

Wij werken voornamelijk samen met een erkende webhosting bedrijven in Nederland. Als er problemen zijn worden ze binnen 24 uur opgelost en indien gewenst kan er tegen een kleine vergoeding ook binnen 60 minuten spoedhulp verricht worden.

Laat ons je helpen

Zodra wij je website mogen bouwen en je hebt nog geen webhosting geregeld, dan kunnen we dit volledig uit handen nemen. Heb je een bestaande site en wij gaan je website vernieuwen, maar je bent niet tevreden over je huidige webhosting service? Dan kunnen we hem kosteloos verhuizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het maken van een website? Kijk dan eens bij onze pagina webdesign.

WordPress webhosting

Voor je WordPress website is er een specifiek hosting pakket. Een WordPress website kun je bij de meeste webhosting aanbieders eenvoudig zelf installeren. WordPress webhosting is anders omdat je met plug-ins te maken hebt. Deze moeten regelmatig worden geüpdatet net zoals je thema. Met bijvoorbeeld een Managed WordPress Hosting worden alle technische aspecten uit handen genomen door de hostingpartij. Van je plug-ins updaten, instellen van je SSL certificaat voor een goede beveiliging en het maken van back-ups worden volledig uit handen genomen, wel zo makkelijk.

Wil je meer informatie?

Laat ons je helpen met vragen over hosting of je website

Stephan Bloemberg