Webhosting

Waar moet je op letten met webhosting

Goede webhosting is belangrijk voor het succes van je website

Wat is webhosting

Wat is webhosting

We krijgen regelmatig de vraag, wat is webhosting? Zonder webhosting geen website. Webhosting is niets meer en niets minder dan ruimte huren op een server. Je website heeft bestanden, foto’s en video’s en die moeten ergens opgeslagen worden. Een server staat continu in verbinding met het internet. Het is belangrijk om bij een erkend bedrijf je webhosting te regelen. Een goede server, liefst met een datacenter in Nederland heeft positieve invloed op de snelheid van je website. Ook is een goede beveiliging uiteraard belangrijk.

Wij werken voornamelijk samen met een erkend webhosting bedrijf in Nederland. Als er problemen zijn worden ze binnen 24 uur opgelost en indien gewenst kan er tegen een kleine vergoeding ook binnen 60 minuten spoedhulp verricht worden.

Laat ons je helpen

Zodra wij je website mogen bouwen en je hebt nog geen webhosting geregeld, dan kunnen we dit volledig uit handen nemen. Heb je een bestaande site en wij gaan je website vernieuwen, maar je bent niet tevreden over je huidige webhosting service? Dan kunnen we hem kosteloos verhuizen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het maken van een website? Kijk dan eens bij onze pagina webdesign.

Wil je meer informatie?

Laat ons je helpen met vragen over hosting of je website

Stephan Bloemberg