Waarom is een website belangrijk?

WordPress website

Deel dit bericht

Waarom is een website belangrijk?

Het hebben van een website voor jou als ondernemer of je bedrijf is steeds belangrijker aan het worden. De generatie van nu en de komende generaties doen alles, maar dan ook echt alles online. 

Om het in een perspectief te plaatsen. Er worden per maand ruim 60 miljard zoekopdrachten in Google ingevoerd. En het aantal zoekopdrachten blijft elk jaar maar stijgen. Ook het zoeken in Google naar bedrijven of winkels in je eigen woonplaats of in een straal van een paar kilometer neemt toe. 

mobiel webdesign

Mobiel vriendelijk

Een mobiel vriendelijke website, oftewel een responsive design. Dit is eigenlijk een must geworden. Is je huidige website niet responsive, dan verlies je het ten opzichte van je concurrentie. 

Ongeveer 80% van alle zoekopdrachten in Google worden gedaan op een mobiele telefoon. Google rankt mobiel vriendelijke websites ook hoger. 

Personeel vinden

De arbeidsmarkt is behoorlijk verandert. De vraag is enorm en het aanbod is laag. Hoe ga je ervoor zorgen dat nieuw personeel voor jouw bedrijf gaat kiezen? Vooral de jongere generaties zullen je bedrijf opzoeken op Google en social media. Die eerste indruk moet goed zijn, anders zal er niet eens gesolliciteerd worden. 

Dus je website is niet alleen belangrijk voor je klanten, maar ook voor nieuw personeel. Want hoe ga jij nieuwe mensen aantrekken zonder dat ze jouw kunnen vinden?

Wees creatief, laat zien wat jullie allemaal doen. En dan niet alleen het werk, maar ook leuke activiteiten naast het werk. En wees actief op social media. Laat zien wat je doet, mensen vinden dat leuk.

website
creatieve manier van adverteren

Wat kost het maken van een website?

Een website laten maken kun je vergelijken met een nieuwbouw woning. Je hebt verschillende smaken waaruit je kunt kiezen en je kunt het zo duur maken als je wilt.

Je kunt kiezen uit:

  • Volledig maatwerk (tussen de € 15.000,- en de € 50.000,-)
  • Deels pré-build, maar wel customized met bijvoorbeeld een WordPress CMS (tussen de € 2000,- en de € 10.000,-)
  • Pré-build met een vast template (tussen de € 650,- en de € 1.500,-).

Wat ook meespeelt is teksten, lever je die zelf aan of laat je dat doen. Hetzelfde met foto’s, ga je stockfoto’s gebruiken of huur je een fotograaf in. Het is dus moeilijk om vooraf een prijs af te geven zonder alle informatie. 

Daarnaast heb je webhosting nodig. Hier lopen de kosten ook uiteen van € 50,- tot soms wel € 350,- per jaar. En je website moet onderhouden worden. Je hebt te maken met updates, back-ups en misschien het toevoegen van content. 

3 belangrijkste redenen voor het hebben van een website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang tips en relevante informatie

Andere artikelen

Hoe maak ik een blog in wordpress
Geen categorie

Hoe maak ik een blog in WordPress?

Hoe maak ik een blog in WordPress – video tutorial Deel dit bericht Bloggen in 2023 Bloggen is ook in 2023 nog steeds erg belangrijk.

Beter gevonden worden in Google
Geen categorie

Beter gevonden worden in Google

Deel dit bericht Gevonden worden in Google Als eigenaar van een bedrijf wil je dat potentiële klanten je bedrijf gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze ernaar

Boost je bedrijf en groei samen met ons!

Neem vandaag nog contact op

Online groeien