Tarieven webdesign

€ 599

Basic

€ 799

maatwerk

€ 1099

maatwerk+

Onderhoud en service

Naast het maken van je website is het ook belangrijk hem te onderhouden. Er moeten regelmatig updates gedaan worden en eventuele problemen moeten worden opgelost. In elk van ons pakket zit een bepaalde tijd voor deze service. Zodra deze verstreken is kun je dit opnieuw per half jaar verlengen.

Ook is het mogelijk om na de oplevering een training te volgen zodat je zelf je site kunt bijwerken, aanvullen of foto’s kunt uploaden. Om je wegwijs te maken in WordPress en je de basistechnieken te leren hanteren we ongeveer 2 uur voor. 

€ 65

Support

Heb je vragen over webhosting? Hierin bieden we ook ondersteuning en geven we advies. Lees er meer over op onze pagina over webhosting. Zodra wij je website maken staan we ook garant voor een technisch goed draaiende website. Je webhosting is daar een belangrijk onderdeel van. Ook na het opleveren van je website zal er onderhoud plaatsvinden en is een goede servicedesk bij je webhoster onmisbaar. Bezuinig daarom niet op je webhosting als je een professionele website wilt laten bouwen.