SEO

Gevonden worden met Google

Wat is SEO en hoe pas je het toe?

Wat is SEO

SEO wat je moet weten

SEO oftewel, Search Engine Optimization. Het is ontzettend belangrijk om gevonden te worden in Google. Je website kan er perfect uitzien, maar als je bijna geen bezoekers hebt is het weinig waard. 

Wij helpen je met het goed inrichten van je website. SEO moet je al bij de basis van je website goed integreren. Zoals je paginatitel, meta omschrijving en je H1 koptekst moeten het zoekwoord bevatten. 

Hoe kun je SEO verbeteren?

Het begint dus bij de basis. Allereerst moet je weten wie je doelgroep is en waar je op gevonden wilt worden. Dit doen we doormiddel van een strategie en zoekwoorden onderzoek. Hiermee bepaal je de zoekwoorden welke in je teksten goed gepositioneerd moeten worden.

Wij verzorgen professionele teksten die SEO proof zijn. Hierdoor ga je meer conversie naar je website genereren. 

Waarom SEO

Waardevolle content

70% van je bezoekers genereer je met waardevolle content op je website. Een Short tail zoekwoord is bijvoorbeeld: Mountainbike. En een Long tail zoekwoord is: Welke mountainbike is geschikt in Nederland. Dit soort waardevolle content is belangrijk voor je vindbaarheid. Een blog is perfect om dit soort relevante content te plaatsen. Ben je geen held in het schrijven van teksten? Geen probleem, wij helpen je daarbij.

Long tail
70%
Short tail
30%
Marketing strategie

Tailored SEO strategie

Maak een SEO plan

Het is belangrijk om een duidelijk plan te hebben. Wij helpen je met marktonderzoek en het bedenken van relevante content. 

Het bepalen van je doelgroep en doelstellingen zorgen ervoor dat je het meetbaar maakt. Het hebben van een online marketing strategie is erg belangrijk om uiteindelijk je doelstelling te halen.

SEO stappenplan

Waar moet een SEO tekst aan voldoen?

De tekst moet leesbaar zijn. Wat we hiermee bedoelen is dat je niet moet overdrijven met alleen toevoegen van zoekwoorden. De tekst moet kloppen en goed leesbaar zijn voor de bezoeker.

Daarnaast is Google er dol op als er afbeeldingen en video’s in zijn verwerkt. Een goede variatie van content is belangrijk. 

SEO content

Waar we aan gaan werken zodra we je website gaan optimaliseren.

Wat ga je bereiken

Wat je gaat bereiken zodra wij je website SEO hebben geoptimaliseerd.

Wat we nog meer doen

Social Media​​

Sicial media helpt je een betere positie te krijgen voor je online vindbaarheid en branding.

Strategie

Strategie

Wie is je doelgroep en waarom moeten ze voor jou kiezen?

Webdesign

Webdesign

Genereer met je website meer bezoekers en omzet.

Maak vandaag nog je website SEO proof

Laat ons je helpen

Stephan Bloemberg