SEO specialist

Bereik je doelgroep met de juiste SEO technieken

Wat is SEO en hoe pas je het toe?

Wat is SEO

SEO wat je moet weten

SEO oftewel, Search Engine Optimization. Het is ontzettend belangrijk om gevonden te worden in Google. Je website kan er perfect uitzien, maar als je geen relevante bezoekers krijgt is het weinig waard.

Wij helpen je met een zoekwoordenanalyse en het goed inrichten van je website. SEO moet je al bij de basis van je website toepassen. Zoals je paginatitel, meta omschrijving en je H1 koptekst moeten de zoekwoorden bevatten.

Hoe kun je SEO verbeteren?

Het begint dus bij de basis. Allereerst moet je weten wie je doelgroep is en waar je op gevonden wilt worden. Dit doen we doormiddel van een strategie en zoekwoordenanalyse. Hiermee bepaal je de zoekwoorden welke op je website en in teksten goed gepositioneerd moeten worden.

Wij verzorgen teksten met een SEO bril, maar wel bedoeld voor je doelgroep. Hierdoor ga je meer organische conversie naar je website genereren.

Waarom SEO

Waardevolle content

70% van jaarlijks alle zoekopdrachten in Google bestaan uit long tail zoekopdrachten. De overige 30% zijn dus de short tail zoekopdrachten. 1 Woord of 2/3 woorden behoren tot de short tail zoekopdrachten. 4 Woorden en meer behoren tot de long tail zoekopdrachten. Je kunt met verschillende tools de juiste zoekwoorden bepalen en hier je content op aanpassen.

Long tail
70%
Short tail
30%
Marketing strategie

Tailored SEO strategie

Maak een SEO plan

Het is belangrijk om een duidelijk plan te hebben. Wij helpen je met marktonderzoek, zoekwoordenanalyse en het bedenken van relevante content. Daarnaast helpen we bij het instellen van je Google Search Console voor een snellere indexatie van je content.

Het bepalen van je doelgroep en doelstellingen zorgen ervoor dat je het meetbaar maakt. Het hebben van een online marketing strategie is erg belangrijk om uiteindelijk je doelstelling te halen.

Stappenplan

Waar moet een SEO tekst aan voldoen?

De tekst moet leesbaar zijn. Wat we hiermee bedoelen is dat je niet moet overdrijven met alleen toevoegen van zoekwoorden. De tekst moet kloppen, goed leesbaar en informatief zijn voor de bezoeker.

Daarnaast is Google er dol op als er afbeeldingen en video’s in zijn verwerkt. Een goede variatie van content is belangrijk. Google is een vraag gestuurd medium. Kun jij het beste antwoord geven op de gestelde vraag, dan zal je pagina beter scoren.

Content

Waar we aan gaan werken zodra we je website gaan optimaliseren.

Wat ga je verbeteren

Wat je gaat bereiken zodra wij je website SEO hebben geoptimaliseerd.


Linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) dat zich richt op het verkrijgen van kwalitatieve externe links die naar jouw website verwijzen. Het draait om het opbouwen van een netwerk van links van andere websites naar de jouwe. Deze links zijn digitale aanbevelingen, waardoor zoekmachines zoals Google de waarde en relevantie van de content en de website beter kunnen inschatten. Dit kan leiden tot een hogere positie in zoekresultaten, wat essentieel is voor het vergroten van de online zichtbaarheid.

Wat we nog meer doen

Social Media​​

Sicial media helpt je een betere positie te krijgen voor je online vindbaarheid en branding.

Strategie

Strategie

Wie is je doelgroep en waarom moeten ze voor jou kiezen?

Webdesign

Webdesign

Genereer met je website meer bezoekers en omzet.

Op zoek naar een SEO specialist?

Laat ons je helpen je vindbaarheid te vergroten

Stephan Bloemberg