Onze klanten

We laten ze graag aan je zien

groeien met webdesign
Online groeien

Elk project is anders

Deze klanten hebben we geholpen om te groeien

Uiteenlopende projecten in verschillende sectoren. Omdat we samenwerken met specialisten op hun eigen gebied verzorgen we een compleet pakket. 

Professionele foto’s, SEO teksten, Webdesign en een marketing strategie. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je samen met ons online groeien?

Dit zijn onze projecten

Website bouwbedrijf

Bouwbedrijf Bolck

Jong, dynamisch en duurzaam. Dat is Bouwbedrijf Bolck en zo moest de website het ook uitstralen. Een warme website met mooie  beelden die laten zien waar Bouwbedrijf Bolck goed in is.

Professionele foto’s zowel portret als project foto’s en een professionele tekstschrijver maken deze website compleet.

Webdesign

Follow Chantal

Chantal van Koesveld richt zich op groei, personal branding en zichtbaarheid op LinkedIn. Haar website is een middel om beter vindbaar te zijn voor haar potentiële klanten. 

Het is een Website gebouwd met een WordPress CMS. Chantal heeft zelf haar teksten en foto’s verzorgd.

Webdesign en content

Bike Emotions

Een fietsenzaak waar we de website volledig van hebben vernieuwd. De oude site was al een WordPress website. We hebben een nieuw thema gebruikt en alles opnieuw opgebouwd. Hier hebben we ook foto’s voor de bikeshop verzorgt en een promofilmpje voor Social Media gemaakt.

Website Wessam

Wessam Kleding

Bedrijfskleding, werkkleding en schoeisel. Wessam Kleding had een verouderde website en was niet mobiel vriendelijk. Wij hebben de website volledig vernieuwd en uiteraard mobiel en tablet vriendelijk gebouwd. 

De teksten zijn aangepast en alle foto’s zijn door Wessam zelf aangeleverd. Daarnaast zijn we nog bezig met het maken van de webshop.  

Blog website

OffroadWorld

Een blog over mountainbiken en gravelbiken. WordPress leent zich perfect om een blog te bouwen. Deze website is dan ook met WordPress gebouwd. 

Hier worden ook Social Media campagnes opgezet om zo meer bezoekers te genereren.

Website Daamen Support

Daamen Support

De eigenaar van Daamen Support wilde graag zijn oude website vernieuwd en mobiel vriendelijk krijgen. Deze website is in WordPress gebouwd inclusief een contactformulier. 

Door een strakke planning en goede communicatie was deze website binnen 2 weken online.

Wil je meer over ons weten?

De mensen achter de schermen

Stephan Bloemberg