Onze klanten

We laten ze graag aan je zien

groeien met webdesign
SEA specialist inhuren

Elk project is anders

Deze klanten hebben we geholpen om te groeien

Uiteenlopende projecten in verschillende sectoren. Omdat we samenwerken met specialisten op hun eigen gebied verzorgen we een compleet pakket. 

Professionele foto’s, SEO, pakkende teksten, Webdesign en een marketing strategie. Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je samen met ons online groeien?

Dit zijn onze projecten

Webdesign referenties

Website bouwbedrijf

Bouwbedrijf Bolck

Jong, dynamisch en duurzaam. Dat is Bouwbedrijf Bolck en zo moest de website het ook uitstralen. Een warme website met mooie  beelden die laten zien waar Bouwbedrijf Bolck goed in is.

Professionele foto’s zowel portret als project foto’s en een professionele tekstschrijver maken deze website compleet.

Webdesign

Follow Chantal

Chantal van Koesveld richt zich op groei, personal branding en zichtbaarheid op LinkedIn. Haar website is een middel om beter vindbaar te zijn voor haar potentiële klanten. 

Het is een Website gebouwd met een WordPress CMS. Chantal heeft zelf haar teksten en foto’s verzorgd.

Bike Emotions nieuwe WordPress website en webshop

Bike Emotions

Een fietsenzaak waar we de website volledig van hebben vernieuwd. De oude site was al een WordPress website. We hebben een nieuw thema gebruikt en alles opnieuw opgebouwd en een online shop toegevoegd. Het is nu mogelijk om online je fiets te reserveren.

Zakelijke website laten maken

Wessam Kleding

Bedrijfskleding, werkkleding en schoeisel. Wessam Kleding had een verouderde website en was niet mobiel vriendelijk. Wij hebben de website volledig vernieuwd en uiteraard mobiel en tablet vriendelijk gebouwd. 

De teksten zijn aangepast en alle foto’s zijn door Wessam zelf aangeleverd. Daarnaast zijn we nog bezig met het maken van de webshop.  

WordPress website

ILC de Plantage

Dagbesteding voor ouderen. Ze hadden een verouderde website en er ontbrak veel informatie. De gehele website is vernieuwd en aangepast naar hun huisstijl en heeft de uitstraling gekregen wat er bij past.

Naast een visuele verbetering is ook aan de achterkant het nodige werk verricht. Een update naar de nieuwste PHP versie en de laatste WordPress versie.

BetsyBOX

BetsyBOX

Een compleet nieuwe website voor het leukste teamuitje van 2022. Een nieuw concept om met elkaar actief bezig te zijn en te koken in de natuur.

Voor de opdrachtgever verzorgen we ook het Social Media beheer op Facebook en LinkedIn.

Website Daamen Support

Daamen Support

De eigenaar van Daamen Support wilde graag zijn oude website vernieuwd en mobiel vriendelijk krijgen. Deze website is in WordPress gebouwd inclusief een contactformulier. 

Door een strakke planning en goede communicatie was deze website binnen 2 weken online.

Wil je meer over ons weten?

De mensen achter de schermen

Stephan Bloemberg